С пожелание за здрава, успешна и щастлива 2021 година

Екипът на Винарна Орбелия Ви поздравява с настъпването на Новата 2021 година и Ви желае тя да бъде здрава, щастлива и много успешна за Вас и Вашите семейства!

Няма да говорим колко трудна и предизвикателна бе изминалата година, всеки я е почувствал и усетил по своя начин.

Истината е, че това определено бе една предизвикателна година, в която трябваше да се адаптираме към ситуацията и случващото се около нас.

Ние само искаме да благодарим на всички, които, въпреки ситуацията, ни се обаждаха и поръчваха от нашите вина, на всички Вас, които казвахте, че карантината е по-лека, когато в  дома им има поне 2-3 бутилки вино Орбелия :).

Благодарим и на нашите партньори, с които продължихме да работим все така дейно и успешно, осъществихме няколко проекта, няколко онлайн дегустации, дори и дегустации на живо успяхме да направим.

Пожелаваме си и през 2021 година да се радваме на успешно и ползотворно партньорство с много реализирани цели и изпълнени задачи.

През 2020 определено най-много ни липсваха близките контакти с почитателите на нашите вина – изложения, дегустации, туристическите посещенията в нашата изба. Но вярваме, че и това ще отмине бързо и скоро ще можем да възобновим срещите си с Вас – още по-вдъхновени и заредени.

Ние сме убедени, че всяка трудност е врата към нови възможности и хоризонти за развитие.

Щастливи сме, че през 2020 пуснахме на пазара едно много специално за нас вино, за което дълго чакахме момента да Ви го представим.

Via Aristotelis Barrel Selection Cabernet Franc 2017 е в много лимитирана серия, само от 666 бутилки и с него имаме честта да зарадваме ценителите на специалните висок клас вина. Виното е прекрасно решение за изискан подарък или да попълните с него личната си колекция от отбрани вина.

Пожелаваме Ви да бъдете здрави, креативни и енергични, да не се отказвате от целите и мечтите си, въпреки ситуациите, които Ви застигат и поменете, че чаша хубавото вино прави хубавите моменти още по-прекрасни, а трудните малко по-леки.

За много години!

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.