Orbelia Winery вече с онлайн магазин

Решихме да имате възможност за покупка на нашите вина и онлайн, защото искаме да сме по-близо до всеки един от Вас, независимо дали живеете в малък или голям град.

За да може да закупувате вината на Orbelia директно от производителя, което гарантира нашата конкурентна цена, коректно и професионално обслужване до вратата на Вашия дом или офис.

За да имаме обратна връзка с всеки един от Вас и да има място, където да споделяте впечатленията си от нашите вина. Това е особено ценно за нас, защото ние държим на Вашето мнение. Държим и на това да се развиваме и да оправдаваме Вашите високи очаквания и изисквания.

Освен вината на Orbelia Winery тук ще имате възможност да закупите и нашите плодово-зеленчукови консерви, произведени по традиционна технология от прецизно селектирани продукти. Техният вкус ще Ви върне към Вашето детство и ще си припомните вкуса на сладкото и лютеницата на баба.

Ако пък търсите подарък за колега или партньор, или искате да зарадвате близък или любим човек, или пък Вие самият сте винолюбител, ще Ви предложим и един уникален подарък, с който ще си подарите незабравими преживявания в света на виното – нашите дегустации и винен тур. По време на винения тур ще Ви разходим из винарната и ще Ви разкажем как се произвежда и съхранява виното, ще придобиете познания относно класифицирането на вината, тяхното разпознаване и правилно съчетаване с различните видове храна. Е, винен експерт едва ли ще станете за толкова кратко време, все пак виното е необятна материя, но със сигурност ще Ви превърнем в още по-запален винолюбител!

А накрая ще Ви предложим да опитате сами да направите Вашето вино, което ще Ви пасне „по мярка“ като дреха ушита специално за Вас. С програмата „Направи си сам твоето вино“, имате възможност в приятна обстановка, да купажирате две вина като проявите творчество и въображение и направете Вашето индивидуално вино, което да носи характеристиките на Вашия личен вкус. Не е ли това един чудесен спомен, който да Ви напомня за вълнуващото приключение в света на виното в Orbelia Winery.

Е, накратко това е от нас за сега. Разбира се скоро ще има и нови неща, от които ще можете да се възползвате в нашия магазин. А дотогава ще се радваме да споделяте Вашите впечатления и очаквания. Както казахме, много държим на обратната връзка с Вас, това е и основната цел на това място, което бихме искали да наричаме НАШЕТО място – на настоящите и бъдещи почитатели на Orbelia Winery и на нас, които работим за да удовлетворим Вашите очаквания.

Екипът на
Orbelia Winery

0

This site is registered on wpml.org as a development site.