Програма Февруари

За месеца на Виното и Любовта сме Ви подготвили специална Програма с много събития, на които ще се радваме да се срещнем.

Програма месец Февруари

Стартираме месеца с Празник на виното в Bulagaria Mall. Винените събития в търговския център станаха традиция и нашето участие на тях също. Събитието ще се състои през уикенда на 02 и 03 Февруари от 13.00 ч. до 19.00 ч. С подбрана селекция вина ще Ви очакваме на нашия щанд! Входът е свободен!

Повече за събитието вижте ТУК: https://bit.ly/2G3siXc

На 09 Февруари ще загреем за Трифон Зарезан със Софийския Квартален Tour de Зарезан. Събитието се организира от
Българската Асоциация на Независимите Лозаро- винари, няколко магазина и заведения, отдадени на мисията популяризиране на Българското вино и много винарни – членове на асоциацията, които се обединяват за едно специално събитие, с което ще стартираме отбелязването на Трифон Зарезан.

Любителите на Българското вино ще имат възможност да се срещнат с представители на 19 изби – членове на асоциацията, на пет различни винени локации.
Посетилите празника ще имат възможност да опитат близо 40 различни вина, а ако съберат печати от посетени четири локации по техен избор, ще могат да участват в томбола със страхотни винени награди!
Ние ще Ви очакваме в м-н Vino Orenda /бул.Македония 50А/, където ще можете да се срещнете лично с нас и да опитате нашите вина.

Повече за събитието можете да видите тук: https://www.facebook.com/events/2070941026531445/


На още едно събитие ще се радваме да се видим на 09 Февруари – RE – Cre8 & Wine. Този път освен с вино ще Ви посрещнем и с много креативни идеи и творческо вдъхновение, благодарение на Вера от La Vita Semplice.

Всеки любител на виното притежава лична колекция с празни бутилки. Вера ще ни покаже няколко практични идеи как да ги пресъздадем с прости техники и трикове, за да заживеят своя втори живот в дома ни. Ще рисуваме, режем и лепим, докато се наслаждаваме на хубаво вино, а в края на вечерта всеки ще отнесе със себе си своя нов дизайнерски аксесоар, изработен и зареден с енергията на собствените му ръце.

Събитието е с начален час 17.00 ч., а наш любезен домакин е уютната обстановка на Cre8 Coworking Hub на ул. Пиротска 33 (! Входът е откъм бул. Христо Ботев). www.cre8.bg

Всеки, записал се участник, ще може да се наслади на две чаши вино на Винарна Орбелия /от по 200 мл./, докато създава своите творения. Защото както виното е изкуство, така и изкуството в команията на вино е много по-вдъхновяващо и зареждащо.

Събитето е с предварителна регистрация. Повече информация можете да видите тук: https://www.facebook.com/events/551862955315992/

……………………………………………………………………………………………….

И разбира се, идва най-виненият празник, който тази година ще празнуваме цели четири дни – вземете си дълъг уикенд от 14-ти до 17-ти Февруари.

Ние от Винарна Орбелия, сме Ви подготвили богата програма, много изненади и разбира, се много вино! Ще имате възможност ексклузивно да опитате новите ни реколти бели вина и розета, както и да си закупите вино от избата на преференциални цени.

Очакваме Ви във Винарната в с. Коларово. Тук можете да видите Програмата на събитието и да научите повече подробности: https://www.facebook.com/events/2231778017088513/.

Ако се нуждаете от повече информация, пиште ни на: wine@orbeliawinery.bg.

За трета поредна година Винарните от района на Долината на Струма се обединяват, за да празнуват заедно Трифон Зарезан. Една чудесна инициатива, която се превърна в очаквана традиция от винените любители.

За Ваше улеснение създадохме карта на Винените Маршрути на Мелник, която може да се свали безплатно от тук: https://www.facebook.com/melnikwineroutes/.

………………………………………………………………………………

И накрая ще завършим месеца с едно събитие, което организираме заедно с Rosso Paint Wine Bar.

На 21 Февруари за втори път ще имаме удоволствието да им гостуваме, да творим заедно и да се наслаждаваме на прекрасно вино.

Следете нашата и тяхната Фейсбук страница за повече информация и подробности. Под секрет издаваме, че картината, която сме избрали да нарисуваме е и с лека препратка към дамския празник, който наближава – 08 март.

Така с много събития и срещи с Вас – почитателите на нашите вина ще отпразнуваме месеца на Виното и Любовта.

За актуална и точна информация за всичко свързано с нас, последвайте ни и в Социалните мрежи:

FB: orbeliawinery.bg

IG: orbeliawinery

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.