Запечатайте летните дни с приятни емоции и …хубаво вино!

В най-наситения на емоции, преживявания и пътувания сезон, живеем на бързи оборти, искаме да опитаме от всички възможности, които слънчевите дни ни предлагат, за да нямаме и грам съмнения, че лятото ни се е изплъзнало измежду пръстите като морски пясък.

 

Събирайки слънчеви лъчи и спомени за студените дни, искаме всеки миг да е специален и споделен със специална компания. Приятелите, местата, храната…виното.

О, да виното! Че какво е горещ летен ден без чаша леденостудено розе….

Сякаш ни пренася в друго розово измерение и ни настройва на честотите на лятото – безгрижие, слънце, море…

Via Aristotelis Rose 2017

VIA ARISTOTELIS Розе не само ще Ви пренесе на морския бряг (ако в момента не сте там), но и ще Ви впечатли със своето плътно, но много балансирано тяло. Ще усетите в него една изключителна хармония, сочна дължина и траен послевкус. Това розе е запомнящо се! Задължителен избор за всеки специален летен ден!

Via Aristotelis Blanc 2017

Бялото вино, което ще бъде идеален завърешек към всяко лятно ястие с риба и всякакви морски специалитети – VIA ARISTOTELIS BLANC. Завладяващ бленд от Шардоне и Вионие, с фини нотки на цитрус, сочни жълти плодове и лека минералност. Плъно и сочно тяло, което прави виното подходящо и за бели меса и риба с по-комплексни сосове.

Ако сте ценители на местните сортове – ще Ви изненадаме доста приятно. ORBELIA ROSE MELNIK е направено от 100% Широка Мелнишка лоза от наши собствени стари масиви. Това е едно различно, изключително тероарно розе, което със сигурност ще Ви впечатли!

Санданският мискет е сорт, който вирее само в нашия регион и ние изключително се гордеем с това вино. То е от наши 30-годишни лозя и влагаме цялата си любов и познания в направата на това вино.

Съчетайте ORBELIA SANDANSKI MISKET с риба, морски деликатеси или пиле /особено с лимонов сос :)/ и се насладете на това изключително бяло вино, което изразява напълно нашия тероар!

Orbelia Melnishki Blend 2016

Кой е казал, че лятото не се пие червено вино? Истинските ценители знаят, че винаги може да се намери подходящо ястие или повод, за да се отвори бутилка хубаво червено вино, особено пък, когато то може да се консумира и леко охладено.

През топлите летни месеци ние често посягаме към ORBELIA MELNISHKI BLEND, тъй като той е просто страхотен, когато леко се охлади и се съчетава чудесно с леки храни, сирена, пикантна храна. Един различен купаж от 74% Широка Мелнишка лоза, 21% Ранна мелнишка лоза (по-известна като Мелник 55) и 5% Мерло. Това е вино, вдъхновено от любовта ни към местните сортове и традициите, които нашата Винарна се стреми да съхранява и предава на поколенията. Повече за него можете да прочетете тук: https://bit.ly/2NFT0W9

И така, не позволявайте на лятото да Ви се изплъзне без да сте го наситили с незабравими емоции и прекрасни вина!

Наздраве от морския бряг!

Желаем Ви синьо лято!

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.