Orbelia Winery вече с онлайн магазин!

Вече е факт онлайн магазина на Orbelia Winery  – www.shop.orbeliawinery.bg

Решихме да имате възможност за покупка на нашите вина и онлайн, защото искаме да сме по-близо до всеки един от Вас, независимо дали живеете в малък или голям град.

За да може да закупувате вината на Orbelia директно от производителя, което гарантира нашата конкурентна цена, коректно и професионално обслужване до вратата на Вашия дом или офис.

VIA ARISTOTELIS 400 na 600 za saita

За да имаме обратна връзка с всеки един от Вас и да има място, където да споделяте впечатленията си от нашите вина. Това е особено ценно за нас, защото ние държим на Вашето мнение. Държим и на това да се развиваме и да оправдаваме Вашите високи очаквания и изисквания.

Освен вината на Orbelia Winery тук ще имате възможност да закупите и нашите плодово-зеленчукови консерви, произведени по традиционна технология от прецизно селектирани продукти. Техният вкус ще Ви върне към Вашето детство и ще си припомните вкуса на сладкото и лютеницата на баба.

size for site3

Ако пък търсите подарък за колега или партньор, или искате да зарадвате близък или любим човек, или пък Вие самият сте винолюбител, ще Ви предложим и един уникален подарък, с който ще си подарите незабравими преживявания в света на виното – нашите дегустации и винен тур. По време на винения тур ще Ви разходим из винарната и ще Ви разкажем как се произвежда и съхранява виното, ще придобиете познания относно класифицирането на вината, тяхното разпознаване и правилно съчетаване с различните видове храна. Е, винен експерт едва ли ще станете за толкова кратко време, все пак виното е необятна материя, но със сигурност ще Ви превърнем в още по-запален винолюбител!

size for site1

А накрая ще Ви предложим да опитате сами да направите Вашето вино, което ще Ви пасне “по мярка” като дреха ушита специално за Вас. С програмата “Направи си сам твоето вино”, имате възможност в приятна обстановка, да купажирате две вина като проявите творчество и въображение и направете Вашето индивидуално вино, което да носи характеристиките на Вашия личен вкус. Не е ли това един чудесен спомен, който да Ви напомня за вълнуващото приключение в света на виното в Orbelia Winery.

size for site4

Е, накратко това е от нас за сега. Разбира се скоро ще има и нови неща, от които ще можете да се възползвате в нашия магазин. А дотогава ще се радваме да споделяте Вашите впечатления и очаквания. Както казахме, много държим на обратната връзка с Вас, това е и основната цел на това място, което бихме искали да наричаме НАШЕТО място – на настоящите и бъдещи почитатели на Orbelia Winery и на нас, които работим за да удовлетворим Вашите очаквания.

Екипът на

Orbelia Winery

0

This site is registered on wpml.org as a development site.