Февруари в снимки и емоции

Февруари – най-винарският месец беше доста интензивен и наситен със събития. Имахме щастието да се радваме на редица вдъхновяващи и мотивиращи срещи с почитателите на нашите вина!

Започнахме месеца с Празник на виното в Bulgaria Mall. Винените изложения в този търговски център станаха вече традиция и дават възможност на широката публика да се запознае с много изби, да дегустира свободно и да си закупи вино на добри цени, директно от производителите.

Следващият уикенд /09 февруари/ се проведе Софийският Квартален Tour de Зарезан. Събитието се организира за втора поредна година от
Българската Асоциация на Независимите Лозаро- винари, няколко магазина и заведения, отдадени на мисията популяризиране на Българското вино и много винарни – членове на асоциацията.

Ние имахме удоволствието да гостуваме във Vino Orenda – магазинът, който предлага само български вина. Радвахме се на страхотен интерс към нашите вина и доста голям брой винени почитатели, които ентусиазирано обикаляха всяка една от винените локации, участващи в инициативата.

Една истинска подготовка за Трифон Зарезан!

Същият ден имахме и друго събитие – при нашите приятели от Cre8 Coworking Hub имахме творческа работилница – рисуване върху празни винени бутилки. Дизайнерката Вера от
La Vita Semplice ни показа как можем практично и красиво да оползотворим празните бутилки и да ги превърнем в красив декор. Резултатите бяха наистина впечатляващи!

А вината на Орбелия спомагаха за творческото вдъхновение! Очаквайте скоро и другите ни съвместни инициативи!

Запътваме се към следващото събитие за Февруари – Трифон Зарезан във Винарна Орбелия. Най-веселият винарски празник. И тази година го празнувахме в рамките на Дни на Отворени врати в Мелнишко и то цели 4 дни /14-17 Февруари/.

Тук е мястото да благодарим на всички, които ни уважиха и ни гостуваха във Винарната. Радваме се, че имахме възможността да посрещнем толкова много почитатели на нашите вина от различни краища на страната. За нас беше важно да обърнем внимание на всички гости, да ги разходим из Винарната и с удоволствие да им покажем нашите вина. А още повече ни радва фактът, че имаше и доста посетители, които с интерес задаваха редица въпроси, свързани с технологията на производство на вината. За нас е чест да имаме такива почитатели – истински ценители на българското вино!

Повече снимки от Събитието можете да видите тук: https://bit.ly/2IFsNJP

Този месец гостувахме и в Rosso Paint Wine Bar – докато гостите се наслаждаваха на нашите вина, рисуваха картина с винена тематика – мотив от етикета на Орбелия Мелнишки Бленд.

Дори и чужденците се справиха с предизвикателството да нарисуват мотив от българска народна шевица върху бутилката вино.

А ако искате да разберете какво ни вдъхнови да направим това вино и защо точно шевицата е част от етикета, можете да прочетете тук: https://bit.ly/2NFT0W9

Накрая на месеца имахме едно забележително посещение на Асоциацията на италианските магазини и винени барове, които бяха избрали да посетят три от винарните в нашия регион, за да се запознаят с вината от България.

Те не скриха възхищението си от нашите вина и всички бяха единодушни, че качеството на българските вина по нищо не остстъпва на италианските и са техен достоен конкурент на италианския пазар.

Така приключваме този месец – месеца на Виното и на Любовта, с която правим нашите вина ❤.

Очаквайте още различни и интересни събития от нас!

За актуална, точна и навременна информация за всичко свързано с нас, последвайте ни и в Социалните мрежи:

FB: orbeliawinery.bg

IG: orbeliawinery

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.