С нова визия и още по-завладяващ вкус

С нова визия и още по-завладяващ вкус – новите вина на Орбелия са тук

Колкото и да не ни се вярваше лятото, вече е тук! Смело и уверено започва да завладява дните ни, усмивките ни са отново по лицата ни, слънчевите лъчи щедро ни радват. Сякаш всичко става по-леко и приятно, когато времето навън е топло и слънчево.

А с хубаво време идват и те – новите свежи и завладяващи вина на Винарна Орбелия.

Дългоочакваната реколта на Санданския мискет ще Ви очарова  не само с новата си визия, но и с още повече свежест и аромат, доминиран от плодове със зелена кора, в съчетание с нежни бели цветчета и цитрусов акцент. Виното е със забележителна хармония и с ароматен, свеж финал.

Санданският мискет е много интересно тероарно вино, направено изцяло от наши лозя, една част, от които 36-годишни.

Опитайте да го консумирате в комбинация с лимоново ризото или с пиле с лимонов сос – тези ястия сякаш са създадени, за да се комбинират с това вино! Можете да го пиете и самостоятелно, охладено на подходящата температура /10-12° C/ на плажа или на прохладна веранда. А за още по-голямо удобство, бутилката вече е с винтово затваряне.

Розе Орбелия Мелник 2019 е направено 100% от Широка Мелнишка лоза. Гроздето е от собствени 38-годишни лозя, брано специално за направата на розе.

Това розе ще Ви изкуши с красивия си цвят на сьомга и ще Ви впечатли с приятния си аромат на бяла черница и нар и със сочния си и приятен вкус.

Прекрасно се съчетава с пикантни ястия, с мексиканска или азиатска кухня, със сирена, лека паста, пилешко, риба.

Розе Орбелия също е с нова свежа визия и винтово затваряне на бутилката, за да можете да му се наслаждавате навсякъде и по всяко време.

Посрещаме лятото и с един чисто нов бял бленд – Via Aristotelis White Blend 2019, купаж от Шардоне, Тамянка и Сандански мискет.

Виното има нежен златисто зелен цвят. Приятен аромат с нюанси на зелена ябълка, кора от лимон и лека флоралност. Вкусът има силно начало, сочна дължина с много добра хармония и чист финал с приятен свеж спомен. Комплексният аромат и балансираният вкус правят виното особено подходящо за летните дни както самостоятелно, така и в комбинация с храна.

Тази година ще имаме и една изненада – за първи път ще предложим малки бутилки на две от вината ни от серията Via Aristotelis – белия бленд и розето. За да бъде още по-лесно и удобно да се наслаждавате на любимото си вино, независимо къде се намирате.

Направете летните дни още по-вълнуващи като добавите към тях добре охладена бутилка вино Орбелия.

От нас предложенията за виното. От вас – изборът на местата, на които ще им се наслаждавате.

Желаем Ви хубаво лято!

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.