Коледа за теб и хората, които обичаш!

Подарък за жената, подарък за децата, за къщата, за тъщата, за кучето…Ами ти? Какво избра за теб? Нещо специално, нещо което да докосне сърцето (и небцето) на теб и хората, които обичаш! Защото Коледа не е в подаръците, а в специалните момненти, които си създаваме.

А какво може да направи един момент по-специален от бутилка хубаво вино, споделено с любими хора. Е, нека да има и пламтяща камина…и светещите лампички на елхата вършат работа 🙂

Създай празнична емоция със звън на чаши, в които си избрал да има нещо специално, лично подбрано от теб!

Ние може само да те насочим и ориентираме, за да бъде изборът ти безпогрешен.

Via Aristotelis Syrah 2016

Via Aristotelis Syrah 2016 е вино, което ще допълни всяко ястие със свинско, агнешко или телешко месо. Подходящо е да се сервира и с колбаси и твърди сирена. Виното е с плътен вкус, с добра структура, нежни танини и дълъг ароматен финал. Отлежавало е 14 месеца в нови френски и американски бъчви и ще впечатли както любителите на отлежавали вина, така и тези които предпочитат по-фини и деликатни вина. Носът е доминиран от аромат на зрели черни плодове – боровинка, черна череша и касис, в съчетание с ефирна барикова зрялост.

Via Aristotelis Syrah 2016 беше избрано от екипа на Casavino да бъде част от тяхната Специална селекция лимитирани вина по случай 10 години Casavino.

Via Aristotelis Merlot 2016

Един от фаворитите на всички, които са го опитали – Via Aristotelis Merlot 2016.

С Мерло определено няма да сбъркате. Каквото и да търсите, когото и да искате да впечатлите – това вино е универсално! Via Aristotelis Merlot 2016 е наградено със Златен медал от Concours Mondial de Bruxelles 2018 и обира овациите навсякъде, където се покаже.

Поднесето го на Коледната трапеза в компанията на различни видове меса или по-твърди и мазни сирена. Мекият му и кадифен вкус иделано си кореспондира и постните ястия на Бъдни вечер. Един избор с много възможности!

Виното е отлежавало 12 месеца във френски бъчви. Тялото е плътно, обемно и хармонично, със сладки меки танини и динамичен баланс между пикантност, свежест и сладост. Ароматът ще Ви очарова с плодовия букет в нежно съчетание с деликатна барикова зрялост с нотки на къпина, синя слива и шоколад.

Orbelia Estate Reserve Melnik 55 2016

Ако искате да изненадвате, да впечатлявате и да очаровате – не само с визията, но и със съдържанието на тази бутилка – това е виното! Orbelia Estate Reserve Melnik 55 2016 – лимитирано количество, безкомпромисно качество, елегантен дизайн, запомнящо се вино. Всичко това в една бутилка!

Това е вино, направено с идеята да бъде ексклузивно и да докосне сърцето и небцето и на най-изтънчения винен ценител!

100% от местния сорт, характерен за нашия регион – Ранна Мелнишка лоза е отлежал 18 месеца във френски дъбови бъчви. Селектирахме 3 от най-добрите бъчви и бутилирахме точно 897 бутилки.

Едно от най-търсените вина на пазара този сезон. Истината е, че и при нас вече трудно се намират количества от него. Търсете в добрите специализирани магазини за вино.

…………………………………………………………………………

За допълнителна информация, консултация или лични поръчки, насреща сме.

За да напарвим празника Ви още по-вълнуващ!

Можете да ни пишете на: wine@orebliawinery.bg.

Не ни остава нищо друго освен да Ви пожелаем Вълшебни празници с много наздравици!

Весели празници!

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.