Златни медали от Винария 2016

Via Aristotelis Rose 2014 и Via Aristotelis Chardonnay Barrique 2014 със Златни медали от Винария 2016

С два Златни медала бе отличена Orbelia Winery на Международната изложба по лозарство и винарство Винария 2016.

Второто участие на Orbelia Winery на Винария 2016 бе изключително успешно – с два Златни Медала за Via Aristotelis Rose 2014 и Via Aristotelis Chardonnay Barrique 2014. Това са две от най-предпочитаните ни вина и се радваме, че бяха оценени подобаващо от компетентното жури на изложението.

Via Aristotelis Rose 2014 е с наситен ягодово розов цвят и интензивен аромат на малини, червени горски плодове, узрели сливи и нотки на диня и бонбони. Със свежо тяло и сладък вкус на карамел и червена боровинка. Най-добре е да се консумира охладено /10-12° C/ в комбинация с леки сирена, риба, паста, ризото, пилешко, пица.

Вижте повече тук:

Via Aristotelis Chardonnay Barrique 2014 е отлежавало 6 месеца във френски дъбови бъчви. Това му придава сочно и плътно тяло, с усещане на пчелна пита, лек дим с мека свежест и деликатно сладък финал. С красив златист цвят и аромат на ананас, пъпеш, грейпфрут и нотки на кори от цитрусови плодове и банан. Консумирайте го добре охладено /10-12° C/ в комбинация със сирена, паста, ризото, ястия с пилешко месо, ястия с риба.

Вижте повече тук:

За нас е чест и гордост, че като млада винарна, едва от няколко години на пазара, вече получаваме признания за нашите вина. При първото ни участие на Винария миналата година получихме Сребърен медал за Via Aristotelis Cabernet Franc 2013.

Това ни дава стимул и мотивация да продължаваме да се развиваме и да предлагаме все по-качествени вина на пазара. Защото вярваме, че българското вино има потенциала да бъде отличавано не само на българско, но и на международно ниво.

Екипът на
Orbelia Winery

0

This site is registered on wpml.org as a development site.