Магията, наречена Декември!

Декември е празници! Коледни светлини, празнично настроение, приповдигнат дух, мирис на портокали и канела, семеен уют, наздравици с хубаво вино!

Но Декември е и очакване. Очакване за Новата година, нови надежди, нови планове и мечти. Това е месецът, когато най-смело мечтаем и най-много се раздаваме. Когато обличаме най-хубавата рокля и отваряме най-хубавото вино. Защото кога ако не сега – когато с големия молив чертаем смело плановете за Новата 2018 година.

И за да се сбъднат започваме с – Наздарве!

А за такива наздравици, пълни с надежди и очаквания, виното наистина трябва да е специално. И истинско! Да ни докосва така, както мечтите докосват сърцето ни.

Какво по-подходящо за начало от едно изискано Шардоне Via Aristotelis 2016 направно по метода Sur lie. Няма нищо по-елегантно от чаша бяло вино, която блести под Коледните светлини.

Розово вино за година пълна с розови моменти – Розе Via Aristotelis 2016.

Няма как на празничната трапеза да не присъства и тежката артилерия – Червеното вино. Изборът ни е от два местни сорта Орбелия Мелнишки Бленд 2016 с Широка Мелнишка и Орбелия Мелник 55 2016. Плодови, свежи, елегантни вина, без контакт с дъб, които подчертават характера на сортовете, лесни са за консумация и комбинация с храна. Ще си подхождат идеално както с постните ястия от трапезата на Бъдни вечер, така и с по-тежките блюда на Коледната и Новогодишната маса.

Екипът на Винарна Орбелия Ви желае светли и вълшебни празници! Да имте една топла и много уютна Коледа и изключително благодатна 2018 година, с много поводи за наздравици с хубаво (българско) вино!

Весели празници!

Екипът на Винарна Орбелия

0

This site is registered on wpml.org as a development site.